Tjänster

Lyft ditt utrymme med professionella målningslösningar, förvandla fantasi till levande verklighet.

Målning

Utforska den fantastiska världen av kreativitet och färg med vår professionella målningstjänst. Vi omvandlar dina utrymmen till inspirerande konstverk med skräddarsydda tjanster. Våra erfarna målningsexperter ger varje penseldrag omsorg och skicklighet för enastående resultat. Oavsett om du vill ha en modern eller tidlös design, förverkligar vi din vision. Med noggrann förberedelse och högkvalitativa material säkerställer vi en hållbar och felfri målning. Ge ditt hem eller företag en färgsprakande touch som imponerar och förtrollar.

Tapetsering

Ge dina väggar en personlig touch med vår exceptionella Tapetseringstjänst. Vi är passionerade inredningsexperter som förvandlar dina utrymmen till unika och inspirerande platser. Med omsorg och skicklighet applicerar vårt erfarna team av tapetseringsspecialister varje tapet med precision för att skapa enastående resultat. Oavsett om du föredrar en modern och trendig stil eller en tidlös klassiker, skräddarsyr vi tapetseringen för att passa din unika smak och vision. Vi tapetserar din unika historia på väggarna.

Spackling

Stig in i en värld av släta och felfria ytor med vår magiska Spacklingstjänst. Vårt erfarna team trollar bort ojämnheter med kreativitet och fingertoppskänsla. Oavsett om det är för nybyggnation, renovering eller perfektion, vår spacklingstjänst ger dina väggar en förtrollande touch. Utforska vår värld av spacklingskonst och låt oss skapa en saga av skönhet genom vår Spacklingstjänst. Välkommen till en värld av släta ytor och magi där vårt mål är att göra dina utrymmen helt felfria.

Mikrocement

Mikrocement är en typ av cementbaserat ytskikt som används för att skapa ett tunt och sömlöst lager på olika ytor. Det är en mångsidig produkt som kan appliceras på betong, trä, keramik, plast, och även på befintliga kakel och klinker. Den stora fördelen med mikrocement är dess förmåga att skapa en slät och elegant yta utan behov av fogar eller skarvar. Dessutom ger det ett modernt och stilrent utseende som passar väl både i privata hem och kommersiella utrymmen. Mikrocement är också hållbart och lätt att rengöra, vilket gör det till ett populärt val för golv, väggar och bänkskivor i kök, badrum och andra utrymmen där en elegant och praktisk yta önskas.

Betongfinish

Vi specialiserar oss på att skapa unika betongfinishar som ger en modern och elegant karaktär åt dina ytor, vilket verkligen sticker ut från mängden. Vårt fokus ligger på att skapa enastående designlösningar som ger ditt hem eller din verksamhet en unik och iögonfallande estetik. Med vår expertis och kreativitet kan vi förvandla vanliga ytor till konstverk av hög kvalitet. Oavsett om det handlar om golv, väggar, bänkskivor eller andra ytor, strävar vi alltid efter att leverera resultat som överträffar dina förväntningar och skapar en imponerande atmosfär i ditt utrymme. Med våra skräddarsydda betongfinishar kan du vara säker på att ditt utrymme kommer att bli en fantastisk och minnesvärd miljö som lockar och imponerar besökare och gäster.

Renovering

Vi förverkligar dina drömmar genom att erbjuda en personlig och kvalitetsrenoveringstjänst, där varje detalj hanteras med omsorg och passion. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom att skapa en atmosfär av förfining och skönhet i varje utrymme vi rör vid. Genom att kombinera vår expertis med din vision arbetar vi hand i hand för att skapa ett resultat som inte bara är en renovering, utan en upplevelse av förvandling och förnyelse. Vår dedikation till hantverk och uppmärksamhet på detaljer säkerställer att varje element i ditt projekt är genomtänkt och utfört med precision. Med vårt engagemang för att leverera högsta kvalitet i varje steg av processen kan du lita på att din renovering blir en investering i både skönhet och funktionalitet för framtiden.

Vi hjälper dig med allt inon måleri i Göteborgs- området!

Om våra målare i Göteborg låter som någonting för dig och dina projekt, hör då av dig till oss på Öhrlings Måleri AB. Det gör du enklast via vårt formulär eller genom att ringa oss, välkommen!